Minun oli tarkoitus pitää tänään täydellinen blogihiljaisuus. Thomas halusi viettää koko päivän ihan vain kahdestaan, toistemme seurasta nauttien. Tämän vuoksi hän perui isoäitinsä perinteisen pääsiäislounaan Køgessä, vedoten töihin joita hänellä ei ollut. Mutta tässä tilanteessa tuo pieni valkoinen valhe oli enemmän kuin sallittu: miksi pahoittaa isoäidin mieli sanomalla, että “ei me nyt vaan haluta tulla”, kun voi juksata hieman pahoittamatta kenenkään mieltä. Minä olisin kyllä tuolle perhelounaalle osallistunut ihan mielelläni, mutta kieltämättä hykertelin mielessäni, kun Thomas halusi mieluummin viettää koko pääsiäismaanantain vain ja ainoastaan minun kanssani.

Mutta miksi sitten päätinkin tehdä pienen ex tempore -postauksen? No siksi, että nämä pääsiäisen upeat säät ovat pistäneet luonnon kukkimaan ja olen saanut taltioitua muutamia kivoja keväisiä otoksia. Kesä on tulossa aivan nurkan takana! Yöt täällä on edelleen olleet kylmät, ja olen minilomasta huolimatta herännyt joka aamu kahdeksan pintaan huomatakseni, että maa on kuuran peitossa. Mutta päivisin on paistanut aurinko yllättävän lämpimästi, eikä kukaan olisi voinut toivoa parempia pääsiäissäitä. Joten tässä teille pääsiäisen kuvasaldoa:

Smørrebrød-lounas terassilla

image

image

image

image

image

image

image

Pääsiäisen pyhinä tuli tehtyä ja nähtyä aika paljon, joten luvassa on muitakin postauksia tältä pitkältä viikonlopulta! Muutenkin tämä miniloma tuli tarpeeseen, ja pystyi latailemaan vähän akkuja, nauttimaan auringosta, käymään Tivolissa, näkemään vihdoin tulevan asuntomme ja nauttimaan hyvästä ruosta ja juomasta. Energiavarastot on todellakin täytetty!

Mitä sinä teit pääsiäisen aikaan? Suosiko säät?

Levoton reissusielu, tarinankertoja, hetkessä eläjä, maailmankansalainen, kulkuriluonne. Blogi matkoista, irtiotoista, seikkailuista ja siitä, kuinka moottoritie on aina niin pirun kuuma.

Kuusi kuukautta sitten
Shakespeare, Kronborg & Helsingør

Levoton reissusielu, tarinankertoja, hetkessä eläjä, maailmankansalainen, kulkuriluonne. Blogi matkoista, irtiotoista, seikkailuista ja siitä, kuinka moottoritie on aina niin pirun kuuma.

2 kommenttia

 1. Maarit Johanna

  6.4.2015 at 19:28

  Sielläkö kukkii jo!! Ihana kevät <3 Ja kaunis postaus :)

  Reply
  • Terhi / Muru Mou

   6.4.2015 at 20:45

   Kiitos! Juu, täällä kukkii jo :) Aurinkoista on ollut, mutta kuitenkin sen verran viileää, että hämmästyin nähtyäni nuo kaikki kukat. On ollut ihmeellistä tajuta, että me selvittiin ensimmäisestä Pohjolan talvesta yllättävän kivuttomasti :D Ja nopeastihan tuo meni!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram @vagabondablog