Tervetuloa matkablogi Vagabondan pariin!

VAGABOND: a person, usually without a permanent home, who wanders from place to place; nomad. In Italian: vagabondo m (plural vagabondi, feminine vagabonda).

Vagabonda on matkablogi pitkistä ja lyhyistä matkoista, suurista seikkailuista ja ulkomailla asumisesta. Vagabondasta löydät vinkkejä Euroopan kaupunkilomiin, Kaakkois-Aasian mielenkiintoisiin lomakohteisiin ja ulkomaille muuttoon, sekä inspiraatiota omien (reissu-)unelmien toteuttamiseen.

Vagabonda on suuresti inspiroiva ja kevyesti informatiivinen matkablogi kaikille levottomille sieluille. Koska vierivä kivi ei sammaloidu.

Blogia kirjoittaa…

…Terhi, kolmekymppinen Kuopion kasvatti, Lappeenrannan kautta maailmalle lähtenyt haaveilija, nautiskelija ja kaikin puolin tyypillinen härkä, jonka saa helpoiten suuttumaan hoputtamalla tai herättämällä hänet liian aikaisin. Leppyy jättisuurella karkkipussilla, punaviinillä ja hyvällä kahvilla – ja lentolipuilla, tietenkin.

…seikkailija, joka rakastaa matkustamista ja uusiin maihin ja ihmisiin tutustumista. Hän on matkustanut yli neljässäkymmenessä maassa, työskennellyt matkaoppaana kuudessa maassa ja asunut muista syistä parissa muussa.

…levoton sielu, joka etsi pitkään omaa paratiisiaan jonne asettua aloilleen, kunnes sattumien kautta päätyi asumaan Kööpenhaminaan muista suunnitelmista huolimatta. Kööpenhaminaan muutettuaan hän alkoi kirjoittaa matkablogia, mikä hänen olisi täytynyt tehdä jo aikaa sitten. Kertomisen arvoisia seikkailuja kun tämä tyttö on kokenut lukuisia!

…reissaaja, joka on asunut Tanskan lisäksi Australiassa, Kreikassa, Espanjassa, Kroatiassa, Malesiassa, Thaimaassa, Kuubassa ja Dominikaanisessa tasavallassa ja on ollut ulkomailla vuodesta 2007 lähtien. Teki ensimmäisen ulkomaanmatkansa neljävuotiaana Rodokselle ja 15 vuotta myöhemmin ensimmäistä kertaa ilman perhettä Brasiliaan.

…kulkuriluonne, joka ei viihdy pitkään aloillaan. Kymmenen vuoden aikana hän on viihtynyt pisimpään Kööpenhaminassa, jossa hän asui kolme vuotta – jos lasketaan mukaan sinä aikana tehdyt pari pidempää ulkomaanreissua. Kolme vuotta riitti, ja sitten oli aika pakata auto täyteen tavaraa ja lähteä etsimään uutta kotipaikkaa. Muutaman kuukauden Euroopan kiertelyn jälkeen koti löytyi kreetalaisesta pikkukylästä, vain kivenheiton päästä Välimeren rannasta.

#CrazyCatLady, joka toimii mammana kotikylän kahdeksalle kissalle.

…nautiskelija, joka haluaa reissuillan löytää ihanimmat kahvilat, parhaimmat budjettiravintolat ja kivoimmat viinibaarit, mutta myös kauneimmat patikkapolut, upeimmat puistot ja kirkasvetisimmät rannat.

…matkailija, joka on käynyt seuraavissa maissa: Alankomaat, Albania, Australia, Belgia, Bosnia-Hertsegovina, Brasilia, Dominikaanien tasavalta, Espanja, Indonesia, Iso-Britannia, Israel, Italia, Itävalta, Kambodza, Kreikka, Kroatia, Kuuba, Laos, Latvia, Liettua, Makedonia, Malesia, Montenegro, Norja, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Thaimaa, Tsekki, Tunisia, Turkki, Unkari, USA, Uusi-Seelanti, Vatikaani, Vietnam, Viro.

Matkablogi Vagabonda

Tervetuloa matkalle mukaan!

Reissuterveisin,

vagabondablogi @ gmail. com

MEDIAKIT | Instagram | Facebook